Hoppa till avdelningsmenyn

Hoppa till innehållet

Stäng fönstretStäng fönstret
Skriv ut sidanSkriv ut

Ekonomiskt stöd

Temabild ekonomiskt stöd; rödgult äpple på en kvist

Anna-Stina och John Mattssons minnesstiftelse för sonen Johan

Ger stöd till enskilda ungdomar som blivit funktionshindrade genom trafikolyckor samt till anhörig/närstående, som bistår den skadade i den dagliga livsföringen. Bidrag till enskilda utgår till personer som vid ansökningstillfället ej fyllt 25 år och som genom trafikolycka fått skador på centrala nervsystemet (hjärn- och ryggmärgsskador). Minnesstiftelsens huvudändamål är att ge möjlighet till meningsfylld fritid och rekreation. Bidrag kommer därför i första hand att lämnas till rekreations- och rehabiliteringsvistelser, men även till redskap och utrustning som möjliggör en meningsfylld fritid.

Stiftelsen har ingen fastställd ansökningstid. Ansökningarna behandlas fortlöpande. I regel får du svar inom två månader.
Blankett för ansökan och information om stiftelsen får du genom att skicka ett frankerat C5 kuvert med ditt namn och din adress till Anna-Stina och John Mattssons minnesstiftelse för sonen Johan, Box 2107, 127 02 Skärholmen. Telefonnummer till stiftelsen 08-464 84 23 (telefonsvarare).

 

 


Dela på Facebook

Dela på Twitter